de galerie

expositie

komende expositie laatste nieuws kunstenaars workshops / lessen kunst kopen of lenen media contact

GALERIE HET RAADHUIS • RAADHUISSTRAAT 17 • 9967 RA EENRUM • TELEFOON 0595 - 497 002 • KUNST@GALERIEHETRAADHUIS.NL

KUNST KOPEN

Heeft u in onze galerie een kunstwerk gezien dat u aanspreekt en mogelijk wilt kopen dan zijn er een aantal mogelijkheden:

Optie
Als u geďnteresseerd bent in een kunstwerk en u wilt er nog even over nadenken dan bieden wij u de mogelijkheid een optie te nemen voor een week.

Kunst op zicht in uw eigen omgeving
Soms kan het fijn zijn een kunstwerk in uw eigen omgeving te zien, wij brengen een kunstwerk vrijblijvend bij u op zicht.

Overhandiging na aankoop kunstwerk
Over het algemeen kunt u uw aangeschafte kunstwerk ophalen op de laatste middag van de expositie, de kunstenaar is dan ook aanwezig. In overleg is het altijd mogelijk om een kunstwerk op een ander moment te halen of direct na aankoop mee te nemen.
Bij grotere kunstwerken kunnen wij zorgen voor bezorging en plaatsing.

Kunstkoopregeling
De Galerie biedt een renteloze kunstkoopregeling. Bij aankoop van een kunstwerk betaalt u 35% van het aankoopbedrag. Het restant kunt u in maximaal 15 maandelijkse termijnen betalen.

Kunst kadobon

Kunst kan een prachtig kado zijn als iemand iets te vieren heeft. De Galerie biedt daarvoor de kunstkadobon aan.

Er zijn 3 mogelijkheden:
• Kadobon met een door u te bepalen    waarde.
• Kadobon voor de kunstuitleen.
• Kadobon voor een workshop schilderen.

De bonnen zijn origineel verpakt en te koop in de Galerie, wij kunnen de bon ook naar uw huisadres sturen, daarvoor kunt u contact met ons opnemen.

Opdrachten
De Galerie kan adviseren in het geven van een opdracht aan een van onze kunstenaars. Een portret van uw kind of van uzelf kan een heel persoonlijk kunstwerk zijn. Uw woonhuis, een landschap of uw hond of kat geschilderd in de stijl die u het meest aanspreekt.

 

KUNST LENEN

De Galerie heeft een kunstuitleen van de schilderijen van Theo Onnes, de echtgenoot van de galeriehoudster. U kunt een deel van de collectie van de schilderijen van Theo Onnes lenen. Het lenen van een schilderij kost € 35 per half jaar. U spaart 100%, dat betekent dat het bedrag dat u betaalt helemaal ten goede komt aan uw kunstuitleen tegoed. U kunt dit gebruiken voor de aankoop van een schilderij uit de collectie van Theo Onnes.

De kunstuitleen is gevestigd in Galerie Het Raadhuis.

De openingstijden van de kunstuitleen zijn gelijk aan de openingstijden van Galerie Het Raadhuis.

 
galerie het raadhuis

Geit

Theo Onnes